top of page
Käringöns bästa hotell

Hos oss bor du kungligt med fantastisk utsikt från alla rum.


Våra rum är individuellt inredda i ljus, romantisk stil. Alla rum har havsutsikt och mycket hög standard på inredning och material och vi har satsat ordentligt på att rummen ska vara tysta och på att ventilation och brandskydd ska vara i toppklass.

 

Rummen har en skön dubbelsäng och helkaklat badrum med golvvärme och vi har plockat bort TV apparaterna eftersom vi tror att du vill utnyttja din tid på Käringön till annat. 

Vår härliga bastu vid bryggan ingår alltid för våra gäster.

Frukost

På morgonen dukar vi upp vår härliga frukostbuffé på den stora köksön. Nybakat bröd, croissanter, smoothies, over-night oats, scrambled eggs och våfflor med hjortronsylt och grädde. Goda köttpålägg och läckra ostar varvas med fräsch frukt och fina grönsaker. På ett skärgårdshotell är naturligtvis olika sorters sill också en självklarhet.

Rabatter
Vi har fina rabatter när du bor två eller flera nätter och att du som tidigare gäst även fått en rabattkod som du kan använda när du gör nya bokningar här på vår hemsida. Priserna när du bokar genom bokningskanaler är generellt sett alltid högre än när du bokar direkt här på hemsidan.

Barn
På Lotshotellet är barn över 15 år välkomna. Är ni ett sällskap som bokar hela hotellet är barn i alla åldrar självklart välkomna!

kvinna i rum på lotshotellet
Våra rum

SIGNE har romantiska rosentapeter, ligger på entréplan närmast havet och är anpassat för rörelsehindrade med bredare dörrar och anpassat badrum.

GRETA ligger på ovanvåningen och har en härlig balkong mot väster och med fin utsikt över den lilla hamnen och solnedgången.

OLGA är hotellets ljusaste rum, ligger på ovanvåningen och har en härlig utsikt mot söder och vår egen brygga alldeles nedanför

AURORA är morgorodnadens gudinna. Rummet ligger på ovanvåningen och här kan Du ligga i sängen och se solen gå upp över den stora Käringöfjorden.

ELIN är vårt största rum och har högt i tak och en fantastisk panoramautsikt över hamninloppet. 

ASTRID ligger på entréplan. Rummet har en stor uteplats mot väster där du kan njuta av utsikten över den fina lilla hamnen i kvällssolen.

nyckel till rum astrid på lotshotellet
utsikt från rum på lotshotellet
rum på lotshotellet
gäster som äter frukost på lotshotellet
bottom of page