top of page
Vackra rum med havsutsikt
IMG_6351.HEIC

Bo på badhotell

KÄRINGÖNS BÄSTA BOENDE

Hos oss bor du kungligt med härlig havsutsikt från alla rum.


Våra rum är individuellt inredda i ljus, romantisk stil. Alla rum har havsutsikt och hög standard på inredning och material och vi har satsat ordentligt på att rummen ska vara tysta, säkra och ha bra ventilation.

Rummen har en skön dubbelsäng och helkaklat badrum med golvvärme. Vi har skippat TV på rummen eftersom vi tror att du vill utnyttja din tid på Käringön till annat. Vår härliga bastu vid bryggan ingår alltid för våra gäster.

Frukost

På morgonen dukar vi upp vår härliga frukostbuffé på den stora köksön. Nybakat bröd, croissanter, smoothies, over-night oats, scrambled eggs och våfflor med hjortronsylt och grädde. Goda köttpålägg och läckra ostar varvas med fräsch frukt och fina grönsaker. På ett skärgårdshotell är naturligtvis olika sorters sill också en självklarhet.

Rabatter
Vi har fina rabatter när du bor två eller flera nätter och att du som tidigare gäst även fått en rabattkod som du kan använda när du gör nya bokningar här på vår hemsida. Priserna när du bokar genom bokningskanaler är alltid högre än när du bokar direkt här på hemsidan.

Barnfritt hotell / adults only
På Lotshotellet är barn över 15 år välkomna. Är ni ett sällskap som bokar hela hotellet är barn i alla åldrar självklart välkomna liksom i våra lägenheter - se längre ner på sidan!

Hund

Om du reser med hund har vi ett rum där det är tillåtet att ta med sig vovven. ​Kontakta oss innan du bokar så att det blir rätt.

Finstilt

Ibland ändras planerna och därför är det viktigt att du känner till våra bokningsvillkor.Vi har också en integritetspolicy.

IMG_6739.heic

SIGNE har romantiska rosentapeter, ligger på entréplan närmast havet och är anpassat för rörelsehindrade med bredare dörrar och anpassat badrum.

GRETA ligger på ovanvåningen och har en härlig balkong mot väster och med fin utsikt över den lilla hamnen och solnedgången.

OLGA är hotellets ljusaste rum, ligger på ovanvåningen och har en härlig utsikt mot söder och vår egen brygga alldeles nedanför

AURORA är morgorodnadens gudinna. Rummet ligger på ovanvåningen och här kan Du ligga i sängen och se solen gå upp över den stora Käringöfjorden.

ELIN är vårt största rum och har högt i tak och en fantastisk panoramautsikt över hamninloppet. 

ASTRID ligger på entréplan. Rummet har en stor uteplats mot väster där du kan njuta av utsikten över den fina lilla hamnen i kvällssolen.

nyckel till rum astrid på lotshotellet
utsikt från rum på lotshotellet
rum på lotshotellet
gäster som äter frukost på lotshotellet

Bakstugorna är våra små lägenheter för familjer

Öns gamla bakstuga är inredd till två små charmiga lägenheter med allt du behöver. Den ena lägenheten (Blå) vetter mot kryddträdgården, den andra (Röd) har hamnläge.

Lägenheterna är likadana med egen förstukvist, kök, badrum, sovloft och egen uteplats.

 

Det finns en dubbelsäng och två enkelsängar på sovloftet i varje lägenhet.

 

Lakan och städning kan du köpa till om du inte vill fixa själv. Frukostmaten köper du hos Almö Livs intill som har öppet alla dagar hela året - alternativt bokar du frukost hos oss på Lotshotellet.

I bakstugorna är både barn och fyrbenta vänner välkomna!

bottom of page