top of page
Allmänna villkor

Bokningen är bindande både för beställare och hotellet i och med att den bekräftats av hotellet. Bekräftelse sker genom e-mail. Vid bokning skall namn, e-postadress, postadress och mobiltelefonnummer anges.

Om du får ändrade planer är vi tacksamma om du meddelar oss så snabbt som möjligt. Du kan avboka gratis fram till 14 dagar innan ankomst, därefter debiterar vi 50% av priset för den bokade vistelsen. Om du avbokar senare än en vecka före ankomst debiterar vi hela priset för den bokade vistelsen. Avbokning ska ske via mail till oss och bokningsnumret ska anges. Alla avbokningar bekräftas via ett mail från oss för att räknas som giltiga.

För gruppbokningar (minst 3 rum) gäller att du kan avboka gratis fram till 2 månader innan ankomst. Mellan 1-2 månader innan ankomst är avbokningsavgiften 50% av bokningsvärdet och vid avbokning mindre än 1 månad innan ankomst debiterar vi hela bokningsvärdet. Vid bokning av hela hotellet för exempelvis bröllop betalar du en icke återbetalninngsbar bokningsavgift på 25% av beloppet i samband med bokningen.

bottom of page